Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

ŠAVORIĆ & PARTNERI U UŽEM IZBORU ZA DVIJE NAGRADE “2022 DEAL OF THE YEAR” CEE LEGAL MATTERS-A

Šavorić & Partneri nalaze se u užem izboru ne samo za jednu, već za dvije nagrade Deal Of The Year 2022 koju dodjeljuje CEE Legal Matters.

 

Investicija SoftBank-a i Goldman Sachs-a u društvo Rimac Group u vrijednosti 500 milijuna eura, nalazi se u užem izboru za „2022 Deal of the Year for Croatia”, publikacije CEE Legal Matters. Važno je napomenuti kako je ovo najveća investicija u Rimac Grupu dosad, ali i u neki hrvatski startup ili scaleup.

 

Dok se transakcija u kojoj je društvo Allegro preuzelo Mall Grupu i društvo WE I DO CZ, nalazi u užem izboru za „2022 Deal of the Year for Poland”, publikacije CEE Legal Matters. Akvizicija se sastoji od e-trgovine Mall Grupe i logističke imovine WE I DO CZ sa sjedištem i u Hrvatskoj.

 

Da podsjetimo, Allegro, najpopularnija web platforma za kupovinu u Poljskoj i jedna od deset najboljih svjetskih web stranica za e-trgovinu, kupila je 100% dionica Mall Grupe i društva WE I DO CZ od dioničara PPF, EC Investments i Rockaway Capital za 881 milijun eura.

 

Nagrada „The Deal of the Year” je godišnja proslava za odvjetnike i odvjetnička društva čiji je angažman podigao odvjetničke usluge za srednju i istočnu Europu na višu razinu. Pobjednici će biti objavljeni u travnju 2023. godine na godišnjoj CEE Deals of the Year dodjeli nagrada u Istanbulu.

 

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close