ODVJETNIČKO DRUŠTVO

ODVJETNIČKO DRUŠTVO

Šavorić & Partneri prestižno je odvjetničko društvo koje pruža vrhunske pravne usluge u najsloženijim i najzahtjevnijim korporativnim i financijskim transakcijama, preuzimanjima kompanija, projektima vezanim za nekretnine te na tržištu kapitala. U današnjem sofisticiranom pravnom okruženju pružamo jedinstvena i kreativna rješenja najuglednijim međunarodnim i hrvatskim klijentima.

Savjetujemo vodeće međunarodne korporacije, financijske institucije, listane kompanije, banke, investicijske fondove, Fortune 500 kompanije u najsloženijim i sofisticiranim transakcijama. Filozofija i cilj odvjetničkog društva je pružati sveobuhvatne i pouzdane pravne usluge i potpuna rješenja za potrebe poslovanja naših klijenata u Hrvatskoj. Misija našeg Društva je pružati kreativne i konkretne pravne savjete, pri tome primjenjujući najviše međunarodne standarde, ali i domaće specifično znanje i iskustvo. Zadovoljstvo naših klijenata, čestitost naših odvjetnika i dignitet struke su naša misao vodilja.

FILOZOFIJA

Imamo veliku strast za pravom i želimo biti najbolji. Snažna društvena odgovornost, briga o zajednici i uključivost temelji su naših najviših standarda u profesionalnom ponašanju i svakodnevnom stručnom radu.

VRIJEDNOSTI

Čestitost, lojalnost, hrabrost, samopouzdanje, integritet. Razumijemo poslovanje i potrebe naših uglednih klijenata te želimo ostvariti odnos iznimnog povjerenja sa svima s kojima radimo. Primjenjujemo najviše svjetske standarde i želimo ih spojiti s hrvatskom pravnom tradicijom.

MISIJA

Naša misija je ostaviti trag izvrsnosti u svemu što radimo. Želimo ispuniti ciljeve klijenata na inteligentan, etičan i praktičan način. 

NEZAVISNA PRIZNANJA

Ugled i uspjeh odvjetničkog društva Šavorić & Partneri dokazuju i mnoge prestižne nagrade i priznanja. Mnogo godina zaredom Šavorić & Partneri nalaze se među vodećima i najistaknutijima u Republici Hrvatskoj prema ocjenama uglednih međunarodnih pravnih izdanja.

ŠAVORIĆ & PARTNERI odvjetničko društvo d.o.o.,

Zagreb, Ilica 1/A,
OIB: 76399409042,
Upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS: 080491752,
IBAN: HR3823400091110167261, SWIFT: PBZGHR2X, PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., Zagreb, Radnička cesta 50
IBAN: HR6125000091101453071, SWIFT: HAABHR22, Addiko Bank d.d., Zagreb, Slavonska avenija 6
IBAN: HR3723600001101781188, SWIFT: ZABAHR2X , Zagrebačka banka d.d., Zagreb, Paromlinska 2
Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close