ODVJETNIČKO DRUŠTVO

ODVJETNIČKO DRUŠTVO

Šavorić & Partneri prestižno je odvjetničko društvo koje pruža vrhunske pravne usluge u najsloženijim i najzahtjevnijim korporativnim i financijskim transakcijama, preuzimanjima kompanija, projektima vezanim za nekretnine te na tržištu kapitala. U današnjem sofisticiranom pravnom okruženju pružamo jedinstvena i kreativna rješenja najuglednijim međunarodnim i hrvatskim klijentima.

Savjetujemo vodeće međunarodne korporacije, financijske institucije, listane kompanije, banke, investicijske fondove, Fortune 500 kompanije u najsloženijim i sofisticiranim transakcijama. Filozofija i cilj odvjetničkog društva je pružati sveobuhvatne i pouzdane pravne usluge i potpuna rješenja za potrebe poslovanja naših klijenata u Hrvatskoj. Misija našeg Društva je pružati kreativne i konkretne pravne savjete, pri tome primjenjujući najviše međunarodne standarde, ali i domaće specifično znanje i iskustvo. Zadovoljstvo naših klijenata, čestitost naših odvjetnika i dignitet struke su naša misao vodilja.

FILOZOFIJA

Imamo veliku strast za pravom i želimo biti najbolji. Snažna društvena odgovornost, briga o zajednici i uključivost temelji su naših najviših standarda u profesionalnom ponašanju i svakodnevnom stručnom radu.

VRIJEDNOSTI

Čestitost, lojalnost, hrabrost, samopouzdanje, integritet. Razumijemo poslovanje i potrebe naših uglednih klijenata te želimo ostvariti odnos iznimnog povjerenja sa svima s kojima radimo. Primjenjujemo najviše svjetske standarde i želimo ih spojiti s hrvatskom pravnom tradicijom.

MISIJA

Naša misija je ostaviti trag izvrsnosti u svemu što radimo. Želimo ispuniti ciljeve klijenata na inteligentan, etičan i praktičan način. 

NEZAVISNA PRIZNANJA

Ugled i uspjeh odvjetničkog društva Šavorić & Partneri dokazuju i mnoge prestižne nagrade i priznanja. Mnogo godina zaredom Šavorić & Partneri nalaze se među vodećima i najistaknutijima u Republici Hrvatskoj prema ocjenama uglednih međunarodnih pravnih izdanja.

ŠAVORIĆ & PARTNERI odvjetničko društvo d.o.o.,

Zagreb, Ilica 1/A,
OIB: 76399409042,
Upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS: 080491752,
IBAN: HR3823400091110167261, SWIFT: PBZGHR2X, PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., Zagreb, Radnička cesta 50
IBAN: HR6125000091101453071, SWIFT: HAABHR22, Addiko Bank d.d., Zagreb, Slavonska avenija 6
IBAN: HR3723600001101781188, SWIFT: ZABAHR2X , Zagrebačka banka d.d., Zagreb, Paromlinska 2
Copyright © All rights reserved Legal notice

This site uses basic cookies that allow you to improve its features and content and analyze its usage. By clicking on accept you agree to the above.
Privacy Policy

Privacy Preference Center

Close