Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

Mia Lazić unaprijeđena na poziciju partnera i voditelja odjela za bankarstvo i financije u Šavorić & Partneri

Mia je vodeći stručnjak u društvu za bankarstvo i financije. Kao voditelj grupe sudjelovala je u različitim prekograničnim financijskim transakcijama, uključujući financiranje pripajanja i nekretnina, financiranje i refinanciranje projekata, kako za zajmodavce i sponzore, tako i za zajmoprimce.  Njezino iskustvo također uključuje savjetovanje domaćih i stranih klijenata u širokom rasponu stečajnih i ovršnih stvari, kao i restrukturiranje dugova te prodaju NPL portfelja, gdje se koncentrira na pružanje pragmatičnih i učinkovitih rješenja klijentima.

Mia se također bavi općim savjetovanjem u području bankarskih regulatornih okvira te ima bogato iskustvo u razvoju projekata, posebice u području energetike. Mia je završila program Master of Law and Business (magisterij iz područja prava i businessa) na Sveučilištu Bucerius i WHU Otto Beisheim School of Management u Njemačkoj.

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close