Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

SVJETSKA GRUPACIJA ENDAVA PREUZELA FIVE

Endava sa sjedištem u Londonu, svjetska grupacija čije su dionice listane na njujorškoj burzi posluje kroz 33 ureda u Ujedinjenom Kraljevstvu, SAD-u, Europskoj uniji, zemljama srednje Europe i Latinske Amerike, preuzela je zagrebačku digitalnu agenciju FIVE.

 

Akvizicija hrvatskog studija Pet Minuta i njegove američke podružnice Five Minutes Studio vrijedna je četvrt milijarde kuna ili 40 milijuna dolara. Ova akvizicija je drugi najveći exit na domaćem tržištu nakon što je lani švedska Stillfront grupa preuzela Nanobit za gotovo milijardu kuna.

 

Ovom akvizicijom Endava povećava svoj kapacitet u idejnom i dizajnerskom kreativnom rješenju,  isporuci inteligentnih digitalnih iskustava te poboljšava svoje sposobnosti u strategiji digitalnih proizvoda i usluga.

 

FIVE, sa sjedištem u New Yorku i u Hrvatskoj, digitalna je agencija koja pruža čitav spektar usluga, uključujući strategiju proizvoda, dizajn, izradu i isporuku digitalnih iskustava te kontinuirani rast tržišnog komuniciranja koristeći agilnu metodologiju u kombinaciji sa znanstvenim / metričkim podacima.

 

 

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close