Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

ŠAVORIĆ & PARTNERI U UŽEM IZBORU ZA NAGRADU „2021 DEAL OF THE YEAR“ CEE LEGAL MATTERS-A

Transakcija u kojoj je društvo Allegro preuzelo Mall Grupu i društvo WE I DO CZ, nalazi se u užem izboru za „2021 Deal of the Year”, publikacije CEE LEgal Matters. Akvizicija se sastoji od e-trgovine Mall Grupe i logističke imovine WE I DO CZ sa sjedištem i u Hrvatskoj.

 

Da podsjetimo, Allegro, najpopularnija web platforma za kupovinu u Poljskoj i jedna od deset najboljih svjetskih web stranica za e-trgovinu, kupila je 100% dionica Mall Grupe i društva WE I DO CZ od dioničara PPF, EC Investments i Rockaway Capital za 881 milijun eura.

 

Nagrada „The Deal of the Year” je godišnja proslava za odvjetnike i odvjetnička društva čiji je angažman podigao odvjetničke usluge za srednju i istočnu Europu na višu razinu. Pobjednici će biti objavljeni u travnju 2021. godine, na godišnjoj CEE Deals of the Year dodjeli nagrada u Londonu, zajedno sa summitom međunarodnih odvjetničkih društava „Dealer’s Choice”.

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close