Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

SILVERSMITH CAPITAL PARTNERS INVESTIRAO U MICROBLINK

Microblink, svjetski lider u području računalnog vida temeljenog na umjetnoj inteligenciji, objavio je da je zaključio investiciju za manjinski udio predvođenu od strane equity fonda Silversmith Capital Partners iz Bostona u iznosu od 60 milijuna dolara, a koja investicija uključuje Microblink te američko partnersko društvo BlinkReceipt.

 

Osnovan 2015. godine, Silversmith Capital Partners je equity fond iz Bostona koji upravlja s kapitalom od 2 milijarde dolara. Misija Silversmith-a je partnerstvo i ulaganje u rastuće tehnološke, softverske i zdravstvene tvrtke.

 

Od osnivanja, prije sedam godina, ovo je prvi put da je u Microblink ušao vanjski kapital. Partnerstvo sa Silversmithom osigurat će Microblinku još brži napredak u ključnim područjima:  razvoju tehnologije i novih proizvoda, marketinške strategije i proširenju tima.

 

U pozadini brojnih svjetskih mobilnih i web aplikacija nalazi se vrhunska Microblinkova tehnologija koja koristi kameru mobilnog telefona kako bi zamijenila ručni unos podataka. Najpoznatije primjene su identifikacija korisnika na daljinu skeniranjem osobnih identifikacijskih dokumenta, plaćanje putem skeniranja kreditne kartice te prikupljanje podataka o kupnju putem skeniranja računa. Globalna baza kupaca obuhvaća 60 zemalja s poduzećima u financijskim uslugama, istraživanju tržišta, osiguranju, telekomu, robi široke potrošnje i maloprodaji.

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close