Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

OBJAVLJENA PRODAJA CORDIS POSLOVANJA CARDINAL HEALTH-A

Hellman & Friedman, globalni private equity fond i Cardinal Health, objavili su kako su uspješno zaključili prodaju dijela poslovanja Cardinal Health-a “Cordis”. Prodajna cijena je približno milijardu dolara i uključuje preuzimanja određenih obveza kao i zadržavanje određenog radnog kapitala. Cardinal Health planira objaviti svoje financijske rezultate četvrtog tromjesečja kao i godišnje izvješće za fiskalnu godinu 2021., 5. kolovoza prije početka trgovanja na njujorškoj burzi.

 

Cardinal Health je distributer lijekovima, svjetski proizvođač i distributer medicinskih i laboratorijskih proizvoda te dobavljač IT zdravstvenih rješenja za zdravstvene ustanove. Cardinal Health posluje 50 godina, djeluje u više od 40 zemalja i ima približno 48.000 zaposlenika diljem svijeta.

 

Hellman & Friedman, globalni je private equity fond s osebujnim pristupom ulaganju. Društvo trenutno ulaže u svoj deseti fond, s više od 24 milijarde dolara predanog kapitala, te preko 80 milijardi dolara imovine.

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close