Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

Moot Court natjecanje o ljudskim pravima i temeljnim slobodama

Šavorić & Partneri podržali su tim Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na 8. po redu Moot Court natjecanju (EHRMCC). Završnica natjecanja održat će se pred Europskim sudom za ljudska prava u Strasbourgu, a prethodno regionalno natjecanje održava se u Vilniusu u Litvi. Tim Pravnog fakulteta u Zagrebu broji četiri člana: Luka Gubić, Karla Krmpotić, Tina Novak i Dora Tramišak, a pripremaju se pod mentorstvom prof. dr. sc. Elizabete Ivičević Karas, doc. dr. sc. Zorana Burića i asistantice Mirte Kuštan, mag. iur..

Natjecanje, u organizaciji Europske udruge studenata prava (ELSA), pruža jedinstvenu priliku sudionicima da iz prve ruke iskuse principe i provedbu Europske konvencije o ljudskim pravima. Završni krug natjecanja odvijati će se na Europskom sudu za ljudska prava u Strasbourgu, gdje će se natjecati 18 najboljih timova. Sretno!

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close