Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

LEGALTECH KONFERENCIJA

Medijska kuća BUG u suradnji s najvećim stručnjacima za legal tech i pravo, po treći je put organizirala konferenciju LegalTech na kojoj je kao predavač sudjelovala naša kolegica Natalija Babić, LL.M..

 

Natalija je održala prezentaciju na temu „Pravni aspekti NFT-a (nezamjenjivi tokeni)“, u kojem je adresirala određena pravna pitanja u vezi s ovim najnovijim trendom u kripto svijetu. NFT je vrsta kripto imovine u kojoj je svaki token jedinstven i nezamjenjiv. U svojoj biti, to su metapodaci povezani s jedinstvenim digitalnim sadržajem. NFT-i su nedavno privukli značajnu pozornost javnosti, ali je manje poznata činjenica kako za sobom povlače cijeli niz pravnih problema i otvorenih pitanja.

 

Kripto svijet bilježi neviđeni uspon, generirajući sve više prihoda i dobivajući sve više pažnje, no to za sobom otvara i nove pravne probleme, posebice za regulatore. Tehnologija i umjetna inteligencija već su počeli na mnogo načina transformirati odvjetničku profesiju pa stoga budno pratimo najnovije tehnološke trendove kako bismo pravodobno odgovorili na  sve pravne nedoumice.

 

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close