Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

KORONAVIRUS ILI COVID-19

Dragi klijenti, partneri, prijatelji,

 

Trenutačno živimo u izvanrednim okolnostima. COVID-19 je globalni izazov koji se tiče i pogađa sve nas, a u ime našeg tima posebnu pažnju i naklonost osjećamo prema svima koji u ovom trenutku trpe neizvjesnost, bolest ili bilo kakve druge teškoće. Bez obzira kroz što prolazili, niste sami.

 

Naši liječnici, medicinske sestre i medicinski stručnjaci heroji su ove naše nove stvarnosti. Potičemo vas da slijedite njihove savjete, baš kao što i mi činimo. Možda i nelagodna, njihova će odluka doslovno spasiti živote pri smanjenju širenja virusa. Mi u odvjetničkom društvu Šavorić & Partneri još smo prošli tjedan donijeli odluku rada od kuće gdje nastavljamo raditi, dijeliti svoje znanje, bez skraćenog rasporeda – u nadi da ćemo biti trenutak vedrine iz svakodnevnog tmurnog ciklusa vijesti. Bez obzira na poslovni model, zemljopisni položaj ili vrstu usluge, jedno od najvećih bogatstava svakog društva, zajednice ili kompanije su ljudi. Ljudi su jezgra inovacija, kulture, rješenja i ugleda.

 

Kontinuirano nastavljamo raditi i rješavati potrebe naših klijenata, potpunosti u skladu s povjerljivošću podataka i sigurnošću IT sustava. Posvećeni održavanju visoke razine pravnih usluga u ovim izazovnim trenucima, ostajemo neprestano dostupni u svakom trenutku. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o postojećim ili budućim projektima, ili zbog utjecaja virusa COVID-19 na hrvatsko poslovanje, slobodno nam se obratite na info@savoric.com.

 

U međuvremenu, vodite računa o sebi i jedni o drugima. Kao i u prošlosti, i u ovome smo zajedno.

 

Iskreno,

Šavorić & Partneri

 

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close