Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

HUMANITARNA I MEDICINSKA POMOĆ

U vremenu humanitarnih kriza poput ove, djela suosjećanja i velikodušnosti mogu napraviti veliku razliku. Mnogi od nas izdaleka gledaju i pitaju se kako mogu pomoći običnim ljudima čiji se domovi, gradovi i životi uništavaju pred našim očima.

 

Nacionalni Caritasi koji pripadaju regiji Caritasa Europa su u svakodnevnoj koordinaciji s Caritasom Ukrajine prateći situaciju i razvijajući planove za humanitarnu pomoć. Hrvatski Caritas stavio na raspolaganje svoje ljudske resurse i iskustva u organizaciji žurne dostave humanitarne pomoći potrebne za podizanje kapaciteta žurnog pružanja pomoći koje organizira Caritas Ukrajine.

 

Šavorić & Partneri podržali su Hrvatski Caritas te sudjelovali u prikupljanju novčanih sredstava za Caritas Ukrajine pri nabavljanju konzervirane hrane, voća i povrća, namaza, energetskih pločica, vode, zavoja, medicinske opreme, pelena i dr. Pošiljka se sastojala od 29 paleta prehrambenih proizvoda te 3 palete higijenskih i sanitetskih materijala, ukupne težine više od 20 tona. Kao i u prošlosti, i u ovome smo zajedno.

 

 

 

 

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close