Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

FEELSGOOD INVESTIRA U AGRIVI

Feelsgood je sklopio ugovor o ulaganju u Agrivi, hrvatsku agrotehnološku kompaniju koja se u prethodnim godinama pozicionirala kao jedan od globalnih lidera u softverskim rješenjima za digitalizaciju poljoprivrede. S ulaganjem vrijednim ukupno 5.6 milijuna kuna u dvije tranše, Feelsgood zatvara krug financiranja koji je započet prošle godine kada su u Agrivi investirali South Central Ventures, European Investment Fund, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Fil Rouge Capital i AgriTech Hub.

 

Agrivi je cloud platforma za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom. Prema UN-u, ovaj hrvatski startup najinovativnija je agri tvrtka u svijetu. Ujedno je jedan od globalno najvećih agri-tech startupa neovisnih od velikih proizvođača prehrambenih proizvoda.

 

Feelsgood je prvi hrvatski fond rizičnog kapitala koji upravlja s 30 milijuna eura kapitala namijenjenog  kompanijama s društvenim učinkom. Pozitivni utjecaj na društvo, okoliš ili ekonomiju jedan je od osnovnih kriterija za ulaganje.

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close