Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

EAGLE HILLS ZAGREB REAL ESTATE PREUZIMA SUNCE HOTELE

Većinski vlasnici Sunce hotela sklopili su ugovor s Eagle Hills Zagreb Real Estate u vlasništvu g. Mohameda Ali Rashed Alabbara iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), kojim prodaju gotovo 70 posto dionica, kako je objavljeno 23. ožujka 2021. putem Zagrebačke burze.

 

Eagle Hills Zagreb Real Estate tako će kupiti 4,1 milijun dionica, što predstavlja 69,7 posto temeljnog kapitala Sunce hotela. Sunce hoteli pod brendom Bluesun Hotels & Resorts upravljaju s 11 hotela uz obalu na Jadranskom moru, jednim kampom i jednim zakupljenim objektom, s ukupno 2.973 smještajna kapaciteta, što ga čini jednim od većih hotelskih društava u Hrvatskoj. Uz navedeno imaju u vlasništvu i 50,2 posto zračne luke na otoku Braču.

 

Glavna djelatnost Eagle Hills Grupe su ulaganja u nekretnine i razvoj nekretnina s fokusom na tržišta u razvoju diljem Europe, Bliskog istoka i Afrike, a projektira i razvija objekte mješovite upotrebe, uključujući ugostiteljske, stambene, trgovačke i zdravstvene. Globalno, Eagle Hills već posjeduje vodeća luksuzna hotelska društva kao što su St. Regis, Mandarin Oriental, Fairmont, W Hotel i Westin.

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close