Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

BLUE SEA CAPITAL PRODAO PIRAMIDU, HRVATSKOG PROIZVOĐAČA STAKLENE FARMACEUTSKE AMBALAŽE

Regionalni private equity fond Blue Sea Capital, uspješno je završio prodaju svog 100-postotnog udjela u društvu Piramida, vodećem hrvatskom proizvođaču staklene farmaceutske ambalaže, društvu Nipro PharmaPackaging International NV, podružnici Nipro Corporation sa sjedištem u Japanu.

 

Piramida proizvodi staklene ampule, epruvete i bočice koje se koriste u farmaceutskoj industriji. Posebna uloga farmaceutskog staklenog pakiranja dodatno je istaknuta tijekom trenutne globalne pandemije COVID-19, jer su cjepiva protiv virusa primarno pakirana u staklene bočice. Piramida je danas svrstana u pet najvećih proizvođača staklenih ampula za farmaceutsku industriju na europskom tržištu.

 

Nipro Corporation listan je na Tokijskoj burzi te ostvaruje više od 4 milijarde američkih dolara godišnjih prihoda, zapošljava preko 33 000 ljudi i djeluje u farmaceutskoj industriji, industriji medicinskih proizvoda i industriji farmaceutske ambalaže.

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close