Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

BALKAN LEGAL FORUM 2022

Naš stariji partner Boris Šavorić bio panelist na konferenciji Međunarodne odvjetničke komore – Balkan Legal Forum 2022. Balkan Legal Forum okupio je više od 150 stručnjaka iz 31 zemlje, kako bi raspravili o glavnoj temi – Transformacija odvjetničkog poziva i odvjetničkih društava.

 

Moderator panela bio je Stephen Revell iz Freshfields Bruckhaus Deringer i Potpredsjednik odbora IBA Law Firm Management. Što će se dogoditi s odvjetničkim društvima u sljedećih 20 godina te kakav je pregled posljednjih 20 godina kao i događaji i izazovi u regiji, neke su od tema o kojima se govorilo na panelu. Naš stariji partner Boris Šavorić predstavljao je novu generaciju lidera odvjetničkih društava i govorio o budućnosti odvjetništva, očekivanjima za sljedećih 20 godina pokrivajući teme kao što su: Važnost kulture u odvjetničko praksi; Jesu li odvjetnička društva odgovorna za wellness?; Kakav će biti stvarni utjecaj tehnologije?; Djeluje li rad od kuće za klijente i odvjetničko društvo jednako?

 

Ostali sudionici panela bili su kolege iz vodećih odvjetničkih društava. Konferencija se održala u Beču u organizaciji IBA Europskog regionalnog foruma Međunarodne odvjetničke komore. Bio je to 11. Balkan Legal Forum i 22. obljetnica Foruma.

 

Željeli bismo zahvaliti IBA-i na organizaciji ovakve konferencije i čestitamo svim sudionicima koji su bili uključeni bilo da su sudjelovali ili bili dio organizacije.

 

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close