Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

Atlantic Grupa osigurava stabilan rast

Izdavanjem obveznica u Republici Hrvatskoj, Atlantic Grupa nastavlja s kontinuiranom praksom poticanja razvoja domaćeg tržišta kapitala koju razvija od 2003., kao i unapređenja vlastitih izvora financiranja.

 

Kako prenose mediji, Atlantic Grupa je 11. prosinca 2020. uspješno izdala korporativne obveznice u iznosu od 300 milijuna kuna. Obveznice su izdane na domaćem tržištu kapitala i uvrštene su na Službeno tržište Zagrebačke burze i uključene u usluge depozitorija te usluge prijeboja i namire Središnjeg klirinškog depozitarnog društva.

 

Kako prenose mediji, prvi dan trgovanja obveznicama bio je 15. prosinca 2020. Zajednički agenti i pokrovitelji izdanja obveznica su Erste&Steiermärkische Bank, OTP banka, Privredna banka Zagreb, Raiffeisenbank Austria i Zagrebačka banka, dok je pravni savjetnik bilo Odvjetničko društvo Šavorić & Partneri, a partner Lovro Gašparac voditelj tima. Sredstva prikupljena ovim izdanjem obveznica koristit će se najvećim dijelom za refinanciranje postojećih obveznica, dok će ostatak sredstava biti korišten za financiranje radnog kapitala.

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close