Sandra Tomašković

Odvjetnica

Obrazovanje

Pravosudni ispit

mag. iur., Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Erasmus+, Johann Wolfgang Goethe-Universität, Njemačka

Glavne odvjetničke usluge

Radno pravo, trgovačko pravo i pravo društava, M&A, Bankarsko pravo i financije

Jezici

hrvatski, engleski, njemački

 

Sandra se u svom radu pretežito bavi radnim pravom, pravom društava, bankarskim pravom i financijama, trgovačkim i transportnim pravom. Sandra savjetuje međunarodne klijente u raznovrsnim pravnim pitanjima te njezin rad uključuje rješavanje radnopravnih i regulatornih pitanja, procjenu pravne usklađenosti, osnivanje trgovačkih društava i statusne promjene. Sandra redovito sudjeluje u postupcima dubinskog snimanja, transakcijama pripajanja i preuzimanja (M&A) i ostalim statusnim promjenama društava. U svom dosadašnjem radu, Sandra je također sudjelovala u različitim projektima financiranja, ponajprije povodom preuzimanja kreditnih portfelja te refinanciranja koncesijskih kredita.

 

Tijekom studija na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Sandra je obavljala stručne prakse u odvjetničkim društvima i na sudovima te je volontirala u Pravnoj klinici i Hrvatskom saboru. Uvid u njemački pravni sustav stekla je za vrijeme studija međunarodnog trgovačkog i korporativnog prava na Sveučilištu Johanna Wolfganga Goethea u Frankfurtu.

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close