Monika Trkulja

Odvjetnica

Obrazovanje

Ispit za stečajnog upravitelja

Pravosudni ispit

mag.iur. (magna cum laude), Pravni fakultet, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Studentska razmjena, Pravni fakultet, Sveučilište Mykolas Romeris u Vilniusu, Litva

Glavne odvjetničke usluge

Pravo nekretnina i projekti razvoja nekretnina, Građansko pravo, Parnični i stečajni postupci

Jezici

hrvatski, engleski

 

Monikin odvjetnički rad prvenstveno je usmjeren na područje trgovačkog prava, obveznog prava i prava nekretnina te stečaja i pred-stečaja. Monika redovito savjetuje međunarodne i regionalne klijente u širokom spektru trgovačkih i ugovorno pravnih pitanja, sudjeluje u sastavljanju pravnih mišljenja i složenih ugovora iz područja prava nekretnina i trgovačkog prava. Također, zastupa klijente u trgovačkim i građanskim sudskim postupcima, s posebnim iskustvom u parnicama iz vlasničkopravnih odnosa.

 

Zastupajući brojne pravne osobe kao stečajna upraviteljica te svojim dugogodišnjim radom na složenim poreznim slučajevima, Monika je stekla široko iskustvo u području poreza i financija, s naglaskom na oporezivanje kapitalnih dobitaka. Monika pruža pravnu podršku vezano za prekršajno pravnu odgovornost iz područja gospodarstva, poreza i financija. Tijekom studija, Monika je nagrađena s nekoliko Dekanovih nagrada za postignuti akademski uspjeh te s nagradom za najbolje diplomiranu studenticu generacije.

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close