Martin Hren

Odvjetnički vježbenik

Obrazovanje

Pravosudni ispit

LL.M. Međunarodno poslovno pravo (s pohvalom), Tilburg University, Nizozemska

mag.iur. (summa cum laude), Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska

Erasmus +, Katholieke Universiteit Leuven, Belgija

CEE ljetna škola međunarodnog poreznog prava, Vienna University of Economics and Business (WU), Austrija

Glavne odvjetničke usluge

Bankarstvo i financije, Financijske usluge i tehnologija, Pravo tržišnog natjecanja, M&A, Zaštita osobnih podataka (GDPR)

Jezici

hrvatski, engleski

 

Martin je član odjela za bankarstvo i financije, ali je također uključen u M&A projekte sudjelovanjem u due diligence postupcima i pripremi transakcijske dokumentacije. U području prava tržišnog natjecanja, Martin sudjeluje u izradi pravnih mišljenja u slučajevima povezanima sa zloupotrebom vladajućeg položaja, zabranjenim sporazumima i praksama te kartelima, ali isto tako u pripremi i podnošenju prijava namjere provedbe koncentracije. Martin je također član odjela za zaštitu podataka i pomaže klijentima iz različitih industrija po svim pitanjima koja se odnose na zaštitu podataka, posebice u vezi s poštivanjem Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

 

Martin se pridružio timu nakon završetka LL.M. programa za međunarodno poslovno pravu na Tilburg University, fokusirajući se na alternativne načine prikupljanja kapitala kao što su javne ponude tokena i FinTech rješenja te njihovu regulaciju. Tijekom obrazovanja, Martin je nagrađen s nekoliko Dekanovih nagrada za akademska postignuća te sa nagradom za najboljeg diplomiranog studenta.

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close