Krešimir Galeković

Odvjetnik

Obrazovanje

Pravosudni ispit

Diploma Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Glavne odvjetničke usluge

Tržišta kapitala i bankarstvo, Privatizacija, Arbitraža i parnični postupci, Osiguranje

Jezici

hrvatski, engleski

 

Krešimir Galeković ima dugogodišnje iskustvo rada u odvjetničkim društvima s naglaskom na pružanje pravnih usluga u području M&A, tržišta kapitala, financijskih usluga, trgovačko statusnog i ugovornog prava. Prije karijere odvjetnika Krešimir je bio član Uprave Središnje depozitarne agencije (Središnje klirinško depozitarno društvo) i voditelj Odjela pravnih poslova u Komisiji za vrijednosne papire (Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga). Krešimir je stekao opsežno profesionalno iskustvo osobito u pravnim područjima tržišta kapitala, preuzimanja dioničkih društva i općenito M&A, privatizacije, poslovnog investiranja, trgovačkog ugovornog prava i prava društava, financijskih usluga, tržišnog natjecanja, regulativi elektroničkih komunikacija.

 

Krešimir također ima bogato iskustvo u zastupanju stranaka u parničnim postupcima pred sudovima i arbitražnim sudovima u Republici Hrvatskoj, upravno-pravnim, prekršajnim i drugim postupcima. U spomenutim pravnim područjima, Krešimir je savjetovao i zastupao brojne strane i domaće klijente, uključujući banke, osiguravajuća društva i trgovačka društva koja obavljaju razne poslovne djelatnosti. Krešimir ima iskustvo u individualnom i timskom pristupu rada bilo kao član ili voditelj pravnog tima.

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close