Vijesti

Pročitajte najnovije vijesti iz našeg odvjetničkog društva, zakonodavstva i Hrvatske.

Odvjetnica Krešimira Krušlin završila LL.M. na New York University i položila pravosudni ispit države New York

Odvjetnica Krešimira Krušlin ponovno se pridružila timu u kolovozu 2018. godine nakon uspješno završenog LL.M. programa na New York University-u, jednom od najprestižnijih pravnih fakulteta na svijetu. Krešimira se u okviru programa dodatno posvetila pravu bankarstva i financija te preuzimanja i spajanja. Krešimira je upisala New York University kao dio Hauser Global Law School Program – jedna od deset studenata izabranih svake godine među tisućama prijavljenih kandidata iz cijelog svijeta kojima zaklada pokriva životne troškove i iznos školarine za vrijeme njihovog studija na New York University-u. U srpnju 2018. godine, Krešimira je položila i pravosudni ispit države New York.

Sigurni smo da će Krešimira uspješno iskoristiti novostečena znanja i iskustva te dati dodanu vrijednost i međunarodnu perspektivu svakom projektu na kojem će raditi u budućnosti.

Copyright © All rights reserved Legal notice

Ovo web-mjesto koristi osnovne kolačiće koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe. Klikom na prihvati slažete se s navedenim.
Politika privatnosti

Privacy Preference Center

Close